Gisteren was het dan eindelijk dan zover; met een figuurlijke druk op de ┬┤resetknop┬┤ startten gisterenavond 12 heren en 14 dames hun eerste gezamenlijke centrale training van 2022 in Utrecht.

In een fantastische sfeer werkten beide bondscoaches Waleed Shekho en Sayit Yanik de eerste selectietraining af. Deze week zal er al vier keer gezamenlijk getraind worden en zondag zal er een online toelichting worden gegeven op de plannen voor 2022 richting 2024. Ook zal er een korte applicatie worden gegeven welke rond 13.00 uur start. Bijzonderheden hierover zullen later deze week volgen.

Veel dank gaat uit naar onze prestatiemanager Francesco Wessels wie dit vanuit NOC*NSF begeleide en zijn medewerking verleende bij de toekenning aan de locatie als topsport locatie en geïntensiveerde boksers.
Dankbaar wordt er gebruikt gemaakt van 1900 m2 vechtsport accommodatie van Danny de Vries en Daan Kortland in Utrecht welke ons in staat stelt om de selectietrainingen veilig en goed geoutilleerd te laten plaatsvinden.

Road to Paris
Deel dit bericht