Gisteren is er direct gestart met de selectietrainingen van onze selectie boksers in het vechtsportcentrum van Rotterdam.

Tony Jas vechtsportcentrum

Nog wat onwennig, maar apetrots, startte bondscoach Waleed Shekho zijn eerste individuele training. Waleed heeft ervoor gekozen om de boksers meer persoonlijke aandacht te geven. Hij traint met hen 1 op 1 en wisselt dit af met groepstrainingen. Tony Jas opende symbolisch de bokszaal met zijn eerste training in Rotterdam.

Ook is er bij de heren loopscholing en strength en conditioning training op woensdag- en vrijdagochtend bij SPC Rijnmond. Daarna is er plaats voor een tweede training in de middag in het vechtsportcentrum.

Het vechtsportcentrum heeft ook twee kantoren waar de technische staf kan analyseren en overleggen, met de sporters in alle rust en privacy. Op dit moment is het kantoor nog erg steriel, maar hier zal snel verandering in komen.

Ook de damesselectie zal snel aansluiten en beide selecties kunnen waar nodig samen trainen. Voor meereizende ouders is er een gezellige koffiecorner ingericht waar thee of koffie gedronken kan worden. Op loopafstand is er tevens het Topsportcentrum voor een heerlijke lunch!

vechtsportcentrum kantoor
vechtsportcentrum Tony Jas en Waleed Shekho
vechtsportcentrum Rotterdam
Deel dit bericht