In ons website bericht van 30 december maakten wij bekend dat het bondsbureau vanaf 1 januari volledig wordt bemand door eigen werknemers. Voor financiële administratieve zaken doen we nog beroep op het BONDcenter, maar verder kunnen we op aan van Louiza Winter en Peter Bonthuis, met ondersteuning van Juna Prinssen. Louiza is een ¨nieuw¨ gezicht binnen het team die we graag even voorstellen:

¨Mijn naam is Louiza Winter en vanaf 1 januari maak ik deel uit van het bondsbureau team van de Nederlandse Boksbond. Terug van weggeweest, want in de periode van 2014 tot 2020 heb ik eerder met veel plezier het bondsbureau van de Boksbond bemand, maar toen vanuit het BONDcenter.
Ik heb een kort jaartje bij een niet sport gerelateerde organisatie gewerkt, maar mijn hart voor de sport en voor de Boksbond bleef op de achtergrond doortikken.

Mijn missie is om samen met het team van het bondsbureau het centrale apparaat van de Boksbond te vormen, waar alle administratieve werkzaamheden en bondsondersteuning op een kwalitatieve en professionele wijze worden uitgevoerd. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid zijn hierbij voor mij belangrijke kernwaarden. Qua niveau van dienstverlening gaan we voor goud. Met veel plezier en toewijding ga ik deze uitdaging aan!¨

Welkom in ons team, Louiza!

Deel dit bericht