In juli lukte het niet om een compleet programma neer te zetten voor de voorgenomen jeugdpartijen. Omdat de situatie rondom het coronavirus nu meer stabiel lijkt te zijn en men lekker de tijd heeft gehad voor het herpakken van de sport, hebben we een nieuw moment gevonden voor deze Pilotpartijen voor de jeugd. Het is tenslotte de bedoeling dat we zo snel mogelijk -en op een verantwoorde en veilige manier- kunnen gaan genieten van onze mooie bokssport!

Op zondag 20 september zal de W&E in samenwerking met bokscentrum Bredase Ring (3004) Pilot partijen voor de jeugd tot en met 18 jaar organiseren. Dit doen we om de de wedstrijdkalender weer lekker op gang te brengen en de 1,5 meter regels te testen in de organisatie van evenementen. Uiteraard zullen de regels en adviezen van het RIVM en de overheid hierbij strikt worden gevolgd. Dit alles gebeurd onder voorbehoud van de landelijke ontwikkelingen rondom de COVID-19 crisis waar we ons nog steeds in bevinden.

Bij mooi weer zal de boksring buiten opgesteld worden zodat er meer ruimte is voor bezoekers.

Boksers kunnen nu worden opgegeven voor deze pilot partijen! Stuur hiervoor een mail naar: info@boksen.nl

De inschrijving sluit op 10 september om 23:59 uur. In de daaropvolgende dagen zullen wij de inschrijvingen verzamelen, matchen, en vervolgens publiceren.

Voor deze dag geldt:

  • Geef in de inschrijving de naam, leeftijd en het aantal gebokste partijen (W-V-O) door (het aantal kickbokspartijen telt hier ook mee) volgens het inmiddels bekende formulier. Dit formulier download je onderaan deze pagina. Hiervoor heb je een geldig startboekje of startkaart nodig.
  • De aanvang van de weging en keuring is om 12.00 uur. De partijen vangen aan om 14.00 uur.

We hopen op een grote lijst met deelnemers zodat we eindelijk weer van onze geliefde sport kunnen gaan genieten!

Hopelijk zien wij elkaar op 20 september in Breda.

Namens de W&E, Alex van Klooster (Voorzitter W&E)

inschrijfformulier-Pilot-wedstrijden-Breda-20-september-2020-1.xlsx
9,9 KB · Excel · 01 sep. 2020
Deel dit bericht