Vanmiddag hebben de nationale sportwereld, vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, sportbondenen o.a 3 (ex)-burgemeesters van Rotterdam (Ahmet Aboutaleb, Ivo Opstelten en Bram Peper) afscheidgenomen van Hans den Oudendammer Directeur Rotterdam Topsport. Een druk bezochte receptie inhet Bilderberg Parkhotel in Rotterdam met een prachtig afscheid met een benoeming tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau.
Rotterdam Topsport is een belangrijke partner van de Boksbond. In samenwerking werden veleboksevenementen georganiseerd zoals het Europees Kampioenschap voor dames en NationaleKampioenschappen. Daarnaast troffen partijen elkaar als partners bij de Bep van Klaveren Memorialen World Port Boxing. Namens de Boksbond was Technisch Directeur Peter Bonthuis aanwezig die Hans den Oudendammer de dank van het Bondsbestuur overbracht.
Opvolger van Hans den Oudendammer wordt ex-volleybal international Peter Blangé.

IMG 20190906 WA0026

Leo Blok (Alg. Dir. Koninklijke Spido), Henneke Timmermans (Manager Hertz autoverhuur). Piet Timmermans, Leonie van Gorcum (Executive Assistant/Manager events Koninklijke Spido), Ridder in de orde van Oranje-Nassau Hans den Oudendammer, Richard van der Eijck (Hoofd Hospitality and External Affairs Havenbedrijf Rotterdam) en Peter Bonthuis.

Peter Bonthuis
Deel dit bericht