Het einde van het jaar nadert. Een goed moment dus om de balans op te maken van de deelnemerslijst aan de actie 'heel Nederland bokst’ die de Nederlandse Boksbond samen met Champ bij Albert Heijn gaat uitrollen.

Op dit moment staat de teller op 63 deelnemende bokscentra. Een respectabel aantal, maar nog niet voldoende wat ons betreft! Ons streven is dat we een minimaal aantal van 80 deelnemende bokscentra bereiken.

Het verschuiven van de startdatum van de Albert Heijn campagne die in januari 2021 van start zou gaan, biedt nieuwe kansen. Bokscentra die eerder vanwege corona gerelateerde redenen zijn afgehaakt, zijn wellicht nu wel te prikkelen voor deelname. De actie zal in overleg met Champ en Albert Heijn in een later stadium worden gelanceerd in alle Albert Heijn vestigingen door heel Nederland.

De actie zal pas worden gelanceerd als deze op een verantwoorde wijze kan plaatsvinden in de huidige corona crisis. Dit betekent waarschijnlijk ergens in het voorjaar van 2021. Meldt je dus nog aan zodat we er een mooie ledenwerf-actie van kunnen maken!

Mocht je eerder al aangegeven hebben dat jouw centrum niet wenst deel te nemen vanwege de moeilijke periode door corona, is het wellicht het overwegen waard om alsnog aan te sluiten en mee te liften op de voordelen van deze landelijke actie.

Aanmelden kan dus nog steeds via info@boksen.nl of peter@champ.nl

champ actie
Deel dit bericht