De inschrijvingen voor zowel het NK Elite als het NK Jeugd starten op maandag 13 juni en sluit op vrijdag 17 juni om 23.59 uur. De loting zal geschieden tijdens de technische briefing aan de vooravond van het toernooi.

Alle deelnemende boksscholen dienen een vertegenwoordiger aanwezig te hebben tijdens deze briefing. Dit gebeurt op aanmelding en inschrijving. De briefing kan zowel live bijgewoond worden als online gevolgd worden. Een link wordt later gedeeld.

De loting zal geschieden middels de Swisstiming module in de Boxpointer, onder toezicht van de voorzitter W&E en technische staf.

Inschrijven voor het NK Elite is alleen mogelijk voor A- en B klasse boksers, voor zowel dames als heren. Voor het NK Jeugd geldt dat alle klassen zich kunnen inschrijven, dus S klasse, B klasse en A klasse. Cadetten, Scholieren, Junioren, Jeugd dames en heren zijn van harte welkom.

De technische briefing en loting zullen plaatsvinden op de topsportlocatie van de NBB in Rotterdam op donderdagavond 23 juni om 20.00 uur.

Adres: Sportlaan 90, 3078 WR Rotterdam (Achterkant Albeda
College)

Mocht het zo zijn dat er een 1/8 finale gebokst moet gaan worden in een poule, dan zal deze los van de volledige loting geloot worden in het bijzijn van vertegenwoordigers van de W&E, Technisch kader en de trainers en scheidsrechterscommissie in een eerder stadium. Wedstrijden die gebokst dienen te worden in een 1/8 finale vinden plaats op woensdag 22 juni op de topsportlocatie van de NBB.


N Knl Aankondiging Linked In 01 Focus Fill Wz Ey MD As Nj Mw LCJ4 Iiww XQ
Deel dit bericht