Informatie en inschrijfvoorwaarden NK 2022 Rotterdam Ahoy

De inschrijvingen voor zowel het NK Elite als het NK Jeugd zijn nu geopend tot vrijdag 17 juni om 23.59 uur!

De loting zal geschieden tijdens de technische briefing aan de vooravond van het toernooi. Alle deelnemende boksscholen dienen een vertegenwoordiger aanwezig te hebben tijdens deze briefing. Dit gebeurt op aanmelding. De briefing kan zowel live bijgewoond worden, als online gevolgd worden. Een ZOOM-link wordt later gedeeld.

De loting zal worden gedaan middels de Swisstiming module in de Boxpointer, onder toezicht van de voorzitter W&E en de technische staf.

Voor de Elite is inschrijven alleen mogelijk voor A- en B klasse boksers, voor zowel Dames als Heren. Voor het NK Jeugd geldt dat boksers in alle klassen zich kunnen inschrijven, dus S klasse, B klasse en A klasse. Dit geldt voor Cadetten, Scholieren, Junioren en Jeugd boksers.

De technische briefing en loting zal plaatsvinden op de topsportlocatie van de NBB in Rotterdam op donderdagavond 23 juni om 20.00 uur.

Mocht het zo zijn dat er een 1/8 finale gebokst moet worden in een poule, dan zal deze los van de volledige loting geloot worden in het bijzijn van vertegenwoordigers van de W&E, het technisch kader en de trainers en scheidsrechterscommissie in een eerder stadium. Ook deze zal dan via een ZOOM-link te volgen zijn. Wedstrijden die gebokst dienen te worden in een 1/8 finale, vinden plaats op woensdagavond 22 juni op de topsportlocatie van de NBB.

Het toernooi zal verder worden gebokst op vrijdagmiddag/avond 24 juni (1/4 finales), zaterdagmiddag/avond 25 juni ( ½ finales en finales) en zondagochtend/middag 26 juni (finales).

Tevens zal er op zaterdag 25 juni een tweetal profpartijen worden gebokst.

Alle deelnemers dienen al de aangegeven dagen beschikbaar te zijn.

Download onderstaand het inschrijfformulier, vul deze in en verzend deze aan info@boksen.nl:

Inschrijfformulier-NK-Elite-A-en-B-en-J-2022.xlsx
15,4 KB · Excel · 13 jun. 2022

Kaarten voor dit evenement scoor je hier.

Deel dit bericht