De heren van TeamNL hebben zich verzameld voor een intensief trainingskamp in La Nucía, als onderdeel van hun voorbereiding op het aankomende "Road to Paris" evenement. Dit kamp, gelegen in Spanje, verwelkomt in totaal 20 landen, met een indrukwekkende deelname van 223 boksers van over de hele wereld!

La Nucia trainingskamp 2024

Elke ochtend begint met een intense strength/conditie trainingssessie, ontworpen om de atleten fysiek en mentaal voor te bereiden op de uitdagingen die voor hen liggen. In de avonden vinden er sparringsessies plaats, waarbij de boksers hun vaardigheden en tactieken kunnen aanscherpen in een omgeving met vier officiële Olympische boksringen.

Dit trainingskamp biedt niet alleen een cruciale gelegenheid voor TeamNL om hun individuele vaardigheden te verbeteren, maar ook om zich als team te versterken en te verenigen in hun streven naar succes op het internationale toneel. Met een sterke toewijding aan training en teamwork, zijn de boksers van TeamNL vastberaden om hun beste prestaties neer te zetten en hun ambities waar te maken op weg naar de Olympische Spelen in Parijs.

Deel dit bericht