Aankomende 20 april sluiten de inschrijvingen voor onze intest, de toelatingstest voor onze KSS2 opleiding tot Assistent trainer/coach. Heb je aspiraties om bokstrainer te worden? Meld je dan snel aan voor onze intest van 23 april, leg deze met goed gevolg af en start aankomende september met de opleiding!

Om je in te kunnen schrijven voor de opleiding Assistent trainer/coach (KSS2), dien je eerst te slagen voor de intest. Tijdens deze test worden je conditionele en bokstechnische basisvaardigheden beoordeeld die nodig zijn om aan de KSS2 opleiding deel te kunnen nemen. Alleen deelnemers die de intest succesvol afronden, worden voor de opleiding KSS2 assistent Trainer/Coach Nederlandse Boksbond uitgenodigd.

De eerstvolgende intest wordt gehouden op zaterdag 23 april in het topsportcentrum in Rotterdam. De kosten voor de intest bedragen € 50,- en kunnen direct via Ideal worden voldaan. Het inschrijfformulier vind je onderaan deze pagina. Wacht niet te lang, want inschrijven kan tot 20 april.

Deel dit bericht