Dinsdagavond was het dan zover. De Rotterdamse kunstenares Vera Nederlof en Rene Braad reisden af naar De Haagse Directe (2031) om de winnares van de #touwtjespringchallenge (Jump rope challenge), Luna Beeloo, haar prijs te overhandigen. Opvallend genoeg hebben Luna en Vera veel gemeen: beide verheffen ze hun passie tot kunst.

Image3

Luna won overtuigend de #touwtjespringchallenge en is daarnaast een groot talent. Onder belangstelling van de wedstrijdgroep, aanwezigheid van het volledige trainerskorps en onder aanvoering van Chris van Veen, ontving Luna uit handen van Vera haar kunstwerk.

De Haagse Directe heeft in deze lastige tijd een enorme bijdrage geleverd en motiveerde haar leden om te blijven boksen. Mede hierdoor waren zij ook al succesvol in de schaduwboks-challenge. Deze grenzeloze bevlogenheid is ook binnen de gemeente Den Haag niet onopgemerkt gebleven; er is een uitbreiding in het vooruitzicht om nog meer boksers te kunnen bedienen!

De trainers konden Luna niet overhalen om het kunstwerk een mooi plekje in de boksschool te geven. Het kunstwerk ging uiteindelijk vol trots mee huiswaarts met de familie Beeloo.

Rene Braad, Directeur

Wil je ook een mooi boks kunstwerk hebben? Neem dan een kijkje op http://www.veranederlof.nl/ en volg Vera Nederlof op Instagram! https://www.instagram.com/veranederlof/

Bekijk hier de inzending van Luna:

 

Deel dit bericht