Belangrijke onderdelen van het meerjarenopleidingsplan zijn metingen en meetmomenten. Afgelopen woensdag is er een eerste proefmeting gedaan bij een jeugdlid en talent van Highschool of Boxing (3066) in Roosendaal.

Foto testen 4 28 10 2020

Joey Krouwel is oud MBO sport en bewegen student (vechtsport specialisatie) niveau 3 & 4 van het ROC in Amsterdam en hij studeert nu aan de Hogeschool Inholland. Joey is toegevoegd aan het team en ondersteunt Waleed en Rene als stagiair bij het meerjarenopleidingsplan.
Metingen zijn een belangrijk onderdeel van het plan en ze zijn bedoeld om het talent doelgericht te ondersteunen en te verbeteren. Daarnaast zal het ook worden ingezet om een talent bij onvoldoende progressie uit het programma te halen. Hierdoor worden beschikbare tijd en financiƫn op de meest effectieve manier ingezet.
Josefien Betist was bereid om de eerste proefmetingen te ondergaan. Zo deed zij een push-up test, hangtest, sprongtest, yoyo-test, agility test, etc. Ook de Digitale Boxing Trainers Assistant (DBTA) zal in de toekomst worden ingezet om kracht en reactie metingen te kunnen doen.

Foto testen 1 28 10 2020
Foto testen 3 28 10 2020
Foto testen 5 28 10 2020
Deel dit bericht