Op zaterdag 13 en zondag 14 juli vindt in de Amsterdam RAI de Euro Muscle Show plaats. Deze grootse powersports expo komt voor het eerst naar Nederland en wil direct naam maken. Naast body buidling, powerlifting en strongman is er MMA en boksen. Kijk op Euro Muscle Show voor alle actuele info.

Het programma

De expo is open van 10.00 tot 17.00 en de Nederlandse Boksbond verzorgt tijdens deze tweedaagse expo het boksen. Beide dagen willen wij 15 bokswedstrijden organiseren, clinics geven en uitdagingen bieden.

Wij willen hier een mooi affiche voor het boksen neerzetten en hebben jouw hulp hiervoor nodig. Dit is een mooie kans om voor een groot publiek te boksen en wij bieden de deelnemers een vergoeding en vrijkaarten.

Aanmelden

Je kan vanaf nu tot en met donderdag 27 juni je boksers aanmelden door het inschrijfformulier onderaan deze pagina te mailen naar istamps@nederlandseboksbond.nl. Vergeet niet aan te geven voor welke dag of dagen je beschikbaar bent.

Elke bokser ontvangt minimaal € 25,- voor zijn of haar deelname. En aanvullend ontvangt men 4 vrijkaarten. Details volgen in de bevestiging van de matchmaking.

Voor bereikbaarheid en parkeren kijk op RAI Amsterdam | Inspiring People

Euro Muscle Show
Inschrijfformulier-boksen-EMS-2024_2024-05-31-155401_vkoa.xlsx
877,1 KB · Excel · 31 mei 2024
Deel dit bericht