Veel vechtsporten gebruiken onze bokstrainingen om de bokstechnieken van hun vechters te verbeteren. Naast de stoottechnieken zijn de verdedigingstechnieken en coördinaties van het boksen een welkome aanvulling bij andere vechtsporten.

Gegard Moussasi
Gegard Moussasi (links) met John Vergouwe (rechts)

Gegard Mousassi is wereldkampioen middengewicht MMA. Onlangs kwam hij op bezoek bij Mesa Sport om zijn bokstechnieken nog verder te ontwikkelen. John Vergouwe ontmoette Gegard zo'n 20 jaar geleden toen hij met Arnold Vanderlyde trainingen verzorgde op Sportcentrum Papendal. Toen bleek al dat Gegard een groot vechtershart bezit, dat sindsdien alleen maar groter is geworden. Gegard Mousassi heeft nu 55 MMA gevechten op zijn naam staan en heeft afgelopen maand zijn wereldtitel weer met succes verdedigd. Hij vecht meestal in de Verenigde Staten waar ze hem "The Living Legend" noemen.

¨Toen we kort geleden weer contact kregen ontstond het idee of we elkaar misschien zouden kunnen helpen. Vandaar dit begin, van de techniek (pads) en tactiek training. Hopelijk kan Mesa Sport zo een klein steentje bijdragen aan deze kampioen!¨ - Aldus John Vergouwe

Deel dit bericht