Op dinsdag 28 mei gaat het gebeuren in het Olympisch Stadion in Amsterdam: honderden energieke 65-plussers gaan de uitdaging aan voor een recordpoging boksen! Deze unieke actie, georganiseerd door het Nationaal Ouderenfonds en de Nederlandse Boksbond, is onderdeel van de Nationale Beweegweek.

Beweegweek ouderen 2024

Niemand minder dan Arnold Vanderlyde staat klaar om de deelnemers te begeleiden. Met deze recordpoging demonstreren we hoe waardevol het is om te blijven boksen op latere leeftijd. Niet alleen voor de lichamelijke gezondheid, maar ook voor je mentale en sociale welzijn. Boksen verenigt mensen, samen een tikkie sterker worden, fysiek én sociaal! Zorg dat je erbij bent: Alle 65-plussers kunnen deelnemen, ervaring of speciale materialen zijn niet vereist. Meld je nu aan via ouderenfonds.nl/record-boksen

Daarnaast organiseert het Ouderenfonds van 27 tot en met 31 mei beweegactiviteiten door heel Nederland, samen met honderden vrijwilligers, sport- en beweegprofessionals. Ook kunnen beweegprofessionals meer leren over het aanspreken van senioren in sport en beweging tijdens het Beweegsymposium ‘’sterker dan je denkt’’ op dinsdag 28 mei, waar de Nederlandse boksbond ook vertegenwoordigd is. Wil je meer weten over alle activiteiten tijdens de Beweegweek, of je aanmelden voor het symposium? Ga naar ouderenfonds.nl/beweegweek en doe mee!

 

Deel dit bericht