Het initiatief om onze boksers tijdens de coronacrisis een uitdaging te geven is enorm aangeslagen, ook internationaal is dit niet onopgemerkt gebleven. Binnen de EUBC wordt dit nu door een aantal landen overgenomen en is er veel waardering voor onze actie: http://www.eubcboxing.org/news...

Door dit succes hebben wij gemeend om een groep toe te voegen en nodigen wij ook parkinson- en rolstoelboksers uit om aan dit kampioenschap mee te doen.

Zo doe je mee:

  • Maak een filmpje van 30 seconden waarin je tijdens het schaduwboksen alle stoten, technieken en combinaties laat zien
  • Stuur jouw filmpje met je gegevens voor 15 mei a.s. naar nederlandseboksbond@gmail.com
  • De vakjury kiest vervolgens een winnaar in de verschillende klassen: kinderen (tot 12 jaar), jongeren (van 13 t/m 18 jaar), elite, veteranen en parkinson- & rolstoelboksers. Iedere winnaar wordt per e-mail op de hoogte gesteld en ontvangt een prachtige Boksbond outfit.

Veel succes met deze challenge en daag je boksvrienden uit!

Rene Braad, Directeur

Vergeet niet om je filmpje te plaatsen op je (openbare) sociale media pagina! Gebruik de volgende hashtags op Instagram en Facebook om internationaal mee te doen: #EUBC #AIBA #NederlandseBoksbond #NBB #Bokscentrum #ShadowBoxingChallenge #ShadowBoxing #PunchChallenge #EUBCevent #EUBCchallenge.

Voorzitter van de EUBC, Franco Falcinelli (75), en onze nationale voorzitter, Boris van der Vorst, doen ook mee met deze internationale challenge! Bekijk hun inzendingen hieronder:

 

 

Mr.-Boris-Van-der-Vorst-recommends-European-Shadowboxing-Challenge-through-social-media.doc
32,8 KB · Word · 06 mei 2020
Deel dit bericht