De Nederlandse Boksbond is verheugd aan te kondigen dat Rotterdam in de komende oneven jaren opnieuw de gaststad zal zijn voor het prestigieuze Nederlands Kampioenschap. Met trots kijken we uit naar het samenkomen van boksliefhebbers vanuit het hele land in deze bruisende havenstad.

Rotterdam Topsport en NBB

Het is duidelijk dat de bokssport een speciale plaats inneemt in Rotterdam. De passie en energie die hier rondom het boksen heerst, is onmiskenbaar. Daarom zijn we verheugd om onze krachten te bundelen met Rotterdam Topsport, een langdurige en waardevolle partner die een cruciale rol speelt in het ondersteunen en promoten van sportevenementen in de stad. Ook in de jaren 2025, 2027 en 2029 kunnen we weer rekenen op hun onmisbare steun. Samen zetten we ons in om van het Nederlands Kampioenschap een groot succes te maken, waarbij we de sport, de stad en de gemeenschap verenigen!

Een uitgebreid persbericht namens Rotterdam Topsport en de Nederlandse Boksbond is hier te vinden.

Het Nederlands Kampioenschap Boksen 2024 staat gepland voor november. Verdere details en informatie over het evenement zullen binnenkort worden bekendgemaakt. Houd onze kanalen in de gaten voor updates.

Deel dit bericht