De Nederlandse Boksbond heeft met software-leverancier AFAS een overeenkomst gesloten om AFAS in te zetten bij de Boksbond. Met AFAS zal de Boksbond de volledig financiƫle administratie per 2023 in eigen huis gaan beheren. Daarnaast zal AFAS ingezet worden voor de ledenadministratie en zullen de komende maanden steeds meer functionaliteiten worden ingezet om ons bondsbureau verder te professionaliseren.

AFAS wordt momenteel al succesvol bij verschillende sportbonden en sportorganisaties ingezet. De implementatie wordt vanuit het bestuur door Jeroen van den Berg begeleid en zal met inzet van Differ-IT als implementatie-partner worden ondersteund. Eind 2022 zullen alle bokscentra de mogelijkheid hebben om op een portal van de Boksbond in te loggen om zo hun eigen gegevens en leden in te kunnen zien en te kunnen beheren. Hiermee komt de oude portal (FMS) met de daarbij behorende inloggegevens te vervallen.

In de loop van 2023 zal AFAS steeds meer worden ingezet als ondersteuning voor de verschillende bokscentra. Hierbij zijn we momenteel een optie aan het uitwerken om voor verschillende bokcentra AFAS aan te bieden voor het voeren van de eigen administratie (indien gewenst). Meer informatie hierover zal nog volgen. Met deze samenwerking realiseert de Boksbond een kostenbesparing door de administratie nu in eigen huis te gaan voeren en draagt het bij aan een betere dienstverlening naar de aangesloten bokscentra.

Mocht je meer willen weten over de inzet van AFAS bij de Boksbond of als je als bokscentra als test/pilot willen meedraaien met AFAS, neem dan even contact op met Jeroen van den Berg, penningmeester/vicevoorzitter via e-mail: jvdberg@nederlandseboksbond.nl

Deel dit bericht