De Nederlandse boksers van TeamNL hebben onlangs in topsport centrum Rotterdam deelgenomen aan een waardevolle workshop getiteld 'Sporttalenten Financieel Zelfstandig'. Deze workshop werd gegeven door Benito Maij, voormalig Olympisch judo coach, en Robbert Kemperman, drievoudig Olympisch hockey atleet.

0603e8c2 1f95 4beb 8797 f2834add5450
C473c333 97ab 4615 ab80 58a2914c5cd6

Veel sporttalenten lopen tegen problemen aan wanneer zij hun sport niet meer kunnen bekostigen of wanneer de druk te groot wordt. Ze verliezen vaak de controle en moeten steunen op hun ouders of op talentontwikkelingsorganisaties zoals de onze.

Wij begrijpen de uitdagingen waarmee veel talenten te maken hebben - financiële obstakels, een beperkt netwerk en een gebrek aan commerciële kennis om hun dromen te realiseren.

Financiële vrijheid, eigenaarschap over hun carrière en goed timemanagement moeten voor elk talent bereikbaar zijn. Alles begint met een goed plan en de juiste kennis. Deze workshop was een belangrijke stap in het bieden van de tools en inzichten die onze boksers nodig hebben om hun sportieve én persoonlijke doelen te bereiken.

Deel dit bericht