Aan onze oproep voor ondersteunende trainer/coaches voor tijdens de WPFG is goed gehoor gegeven! Een flink aantal (assistent) trainer/coaches heeft ons geholpen bij de coaching en verzorging van de boksers uit maar liefst 61 landen.

WPFG 2022

Soms was het voor boksers niet mogelijk om een eigen coach mee te nemen of werd er om extra ervaring/ondersteuning gevraagd. Geheel belangeloos hebben onze (assistent) trainer/coaches de boksers getraind, gecoacht, beschermd en zelfs tot ongekende hoogte gebracht.

Voor trainers Merel Boumeester, Peter van der Louw, Rafael Anon Roks, Chris de Korte, Marc van Wijnen, Richard Ramaker en Henri van Opstal was niet teveel. Af en toe werd zelfs het trainingsjack gedragen uit het land van herkomst van de boksers.

Ook de sportco├Ârdinatoren Patrick van Vessem en Sjoerd Kuipers bewezen veelzijdig te zijn en begeleiden ook nog eens een aantal boksers.

Veel dank en waardering gaat dan ook uit naar deze groep en zij worden ook hartelijk bedankt namens de deelnemende boksers en de verschillende teams.

Whats App Image 2022 07 29 at 2 47 57 PM
Whats App Image 2022 07 29 at 2 47 25 PM
Deel dit bericht