Hoe vergaat het Nouchka Fontijn ná haar intensieve bokscarrière? Op NOS.nl verscheen gisteren een boeiend artikel dat hier een antwoord op geeft. Jaarlijks blikt het nieuwsmedium traditioneel terug op de afgelopen twaalf maanden. Dit jaar staat het thema ¨afscheid¨ centraal en omdat Nouchka dit jaar afscheid nam van haar eigen wedstrijdtenue, lees je hier haar verhaal.

Nouchka

¨Gezicht geschminkt, een legergroen pak aan, handen over elkaar en stoer in de camera kijken. Ergens in de Sloveense bergen vecht Nouchka Fontijn tegen zichzelf en negen andere bekende Nederlanders in een nieuw programma op streamingdienst Videoland, waarin ze zich laat onderdompelen in de wereld van Special Forces.

Van een zwart gat heeft ze nog geen last. Na haar laatste bokspartij op de Olympische Spelen in Tokio, waar ze brons pakte, beëindigde ze haar carrière.

Een week lang deed ze niks, om er toen achter te komen dat doordeweeks niks te beleven is omdat veel mensen dan aan het werk zijn. Toen besloot ze afspraken te maken en dingen te plannen. Fontijn kan moeilijk stilzitten.¨

Hier lees je verder: NOS.nl

Deel dit bericht