Zondag 24 mei was het eerste applicatie moment van dit jaar welke vanuit de huiskamer of aan de keukentafel kon worden bijgewoond. Het team, bestaande uit Waleed Shekho (jeugdtraining), Alex van Klooster (regisseur) en Rene Braad (commissie opleidingen), verzorgde voor het eerst een digitale applicatie. Volgens de betrokkenen was het een zeer geslaagde bijeenkomst. De onderwerpen van deze dag waren:

Online applicatiedag 24 mei 2020 4
  • Hoe ´coronaproof´ invulling te geven aan je training(en)
  • Jeugd trainingen door Waleed Shekho
  • Alternatieve trainingsmaterialen

Rene Braad behandelde het onderwerp ¨training in corona-tijd¨. Waleed hield zich bezig met het onderwerp ¨trainen met jeugd¨ en een aantal zaken betreffende de topsport. De presentaties vonden plaats vide Google Meet en de interactie met de deelnemers gebeurde via WhatsApp, waarbij de vragen en opmerkingen direct werden doorgeleid en beantwoord.
Als laatste werd door Rene een aantal alternatieve materialen getoond, besproken en gedemonstreerd om invulling te geven aan buitentraining(en).

Ook is een oproep gedaan aan alle bokscentra om vooral weer te starten met de buitentrainingen. Op die manier kunnen we weer langzaam op stoom komen voor het nieuwe seizoen waarin we, zoals het er nu naar uitziet, weer samen binnen kunnen sporten en misschien zelfs weer wedstrijden kunnen organiseren.

Er een goede interactie geweest met de deelnemers en er kwamen nuttige vragen en tips over de diverse onderwerpen uit de groep. Alle deelnemers hiervoor bedankt!
Degene die deze applicatie hebben gemist, kunnen hieronder de behandelde presentaties downloaden.

Online applicatiedag 24 mei 2020 3
Online applicatiedag 24 mei 2020 2
Presentatie-applicatie-coronaproof-aan-de-slag-2020-05-24.pdf
2,6 MB · Pdf · 25 mei 2020
Presentatie-applicatie-alternatieve-trainingsmaterialen-2020-05-24.pdf
1,5 MB · Pdf · 25 mei 2020
Presentatie-applicatie-algemeen-2020-05-24.f1590414145.PDF
2,0 MB · Pdf · 25 mei 2020
Download alle bestanden
Zip
Rene Braad, Alex van Klooster
Deel dit bericht