Op Sportcentrum Papendal worden momenteel de laatste examens afgerond van de KSS2 (assistent trainer/coach) en KSS3 (trainer/coach) opleidingen. Een nieuwe lichting (assistent) trainers en coaches is klaar om de bokssport in ons land te ondersteunen en naar een hoger level te tillen! Heb jij ook aspiraties voor het behalen van je KSS2 (of KSS3) diploma? Jouw trainer/coach carrière begint bij de Intest opleiding Assistent trainer/coach KSS2!

KSS2 examen 2020

De opleiding assistent trainer/coach is een opleiding op niveau 2, KSS sportleider 2, geaccrediteerd door NOC*NSF conform de Academie voor Sport Kader (ASK). De opleiding is vooral bedoeld voor trainers binnen boksscholen en boksverenigingen. Daarnaast is dit de vervolgopleiding voor boksfitinstructeurs die tactiek en sparren aan hun programma willen toevoegen. De nieuwe KSS2 (en KSS3) opleiding gaat midden september van start, en je kan je nog inschrijven! Maar let wel: hiervoor moet je eerst de intest met goed gevolg afleggen. Meer over de opleiding tot assistent trainer/coach lees je hier: Assistent trainer/coach.

De eerstvolgende intest zal plaatsvinden op zondag 2 augustus 2020 op Sportcentrum Papendal in Arnhem. Je kunt je opgeven voor deze intest tot aankomende donderdag (30 juli) 17:00 uur. Schrijf je dus tijdig in en vind jezelf medio september weer in de schoolbanken!

Deel dit bericht