Kwetsbare jongeren en jongvolwassenen die zichzelf met de juiste begeleiding terugboksen in de maatschappij... Jouw bokscentrum kan hieraan bijdragen!

OOB website home ankeiler 1000 795px bokszak

Stichting Out of the Box helpt kwetsbare jongeren en jongvolwassen om zich terug te boksen in de maatschappij. Op eigen kracht, maar niet alleen. In een beschermde en veilige omgeving, die houvast, erkenning en motivatie brengt. De bokssport wordt hierbij als middel ingezet om de deelnemers fysiek en mentaal uit te dagen en ze te motiveren om in beweging te komen. Met als inzet ze te leren te boksen voor wat ze waard zijn. Out of the Box werkt nauw samen met zorg partners en de Gemeente waar het bokscentrum gevestigd is, die geloven in de kracht van fysieke en mentale weerbaarheid.

De Nederlandse Boksbond ondersteunt dit initiatief uiteraard van harte.

Op dit moment is Out of the Box op zoek naar drie bokscentra in Nederland om het traject verder uit te breiden. Is jouw bokscentrum sociaal en maatschappelijk betrokken en vind jij dat iedereen in de maatschappij ertoe doet? Help dan mee om kwetsbare jongeren en jongvolwassen te leren hoe zij zich terug kunnen boksen in de maatschappij, zodat zij meer kwaliteit van leven ervaren.

Out of the Box werkt volgens een vastgelegd programma, in trajecten van maximaal anderhalf jaar per deelnemer. In dit programma wordt gewerkt aan alle leefgebieden van de deelnemer.

Ben je geïnteresseerd in dit project en zou je graag onderdeel willen uitmaken van de Stichting met jouw bokscentrum? Stuur dan een gemotiveerde mail naar: info@stichtingoutofthebox.nl

Voor meer info: www.stichtingoutofthebox.nl

Deel dit bericht