Gisteren trainden de Belgische en Nederlandse selectie samen bij Highschool of Boxing in Roosendaal. Beide landen bereiden zich voor op de aankomende toernooien, ter voorbereiding op de (ranking)toernooien en de daaropvolgende EK's en het WK.

BE NL sparring

België en Nederland treffen elkaar niet tijdens de voorbereidingstoernooien omdat België heeft gekozen voor het Bocskai Memorial Tournament in Hongarije en Nederland voor het Strandja Memorial Tournament in Bulgarije.

De samenwerking met de bondscoach van het Belgische team, Hubert Fierens, verloopt altijd erg plezierig. Ook is er een goede klik tussen de boksers van beide landen en kunnen de sparringen uiterst competitief zijn, maar kan er ook in dienst van elkaar gebokst worden. Primair gaat het erom dat wij elkaar beter maken en elkaar versterken!

Het technisch kader heeft ook nu weer onze videoanalist Charles Blesgraaf gevraagd om de sparringen te filmen en deze zullen vervolgens weer door de coaches worden gebruikt om de boksers gericht feedback te geven.

BE NL sparring
BE NL sparring
Deel dit bericht