Vanaf dit jaar maakt de Nederlandse Boksbond van de 3D Mouthguard; een op maat gemaakt bitje dat vanwege de perfecte pasvorm niet afleid waardoor onze boksers zich beter kunnen focussen op de sportprestatie.

The next revolution mouthguard

3D Mouthguard is erin geslaagd om een gebitsbeschermer op de markt te brengen welke extreem natuurlijk aanvoelt! Een op maat gemaakt beschermer die vastklikt op je tanden en die volledig is gevormd naar jouw gebit. Ultieme personal Safety in combinatie met hoog comfort.


3 Dmouthguard edited edited edited

Voel je veilig en vrij, voor de allerbeste prestatie!

De gebitsbeschermer van 3D Mouthguard is uniek door het volledig digitale proces en het speciaal ontwikkelde materiaal waarmee de bitjes worden gemaakt. Het materiaal heeft een unieke balans tussen flexibiliteit en kracht.

Een must have voor elke bokser:

  • Perfecte pasvorm, geen irritatie
  • Vrij en voluit ademhalen
  • Moeiteloos communiceren
  • 100% bacteriĆ«n vrij

0% foutmarge, 100% wedstrijdfocus

De digitale 3D-scan registreert alle minieme details van jouw gebit met 0% foutmarge, voor een perfecte en vastklikkende pasvorm die nooit uit je mond valt!

Hierdoor kun je tijdens de wedstrijd of training moeiteloos communiceren en vrij, voluit ademhalen. Wat bijdraagt aan een sneller herstel bij impact.

Zo blijf je 100% gefocust en behoud je je uithoudingsvermogen voor die laatste beslissende actie.

De gebitsbeschermer volgt volledig je gebit en heeft hierdoor de meest optimale grip en daarmee heb jij minder kans op een Knock-out!

Mouthguard 2

SCAN. PRINT. GAME ON!

Interesse? Neem contact op met Jeroen Kerkhof

www.3dmouthguard.nl | Info@3dmouthguard.nl | +316 19 10 99 24

Mouthguard
Deel dit bericht