De selectie traint onverminderd voort in Utrecht als voorbereiding op de aankomende toernooien.

E217 A2 B2 993 B 4 C76 A6 CB D2 D416 DEDFD2

Wegens de vele omicron besmettingen in onze samenleving is het technisch kader extra scherp; voorafgaand aan elke training wordt bij alle aanwezigen een sneltest uitgevoerd.
Met een groep van twintig boksers werd er gisteren weer een selectie training afgewerkt waarbij de dames en heren dit keer gezamenlijk trainden. Het technisch kader ziet progressie en een stijgende lijn in de ontwikkeling van de boksers. Dit is doordat het wedstrijdritme door gezamenlijk trainen weer terugkomt. De selectie boksers krijgen daarnaast ook persoonlijke begeleiding en training van de bondscoach(es), in combinatie met de eigen coach en club.
We werken op dit moment aan een nieuwe generatie boksers welke ons en TeamNL kunnen vertegenwoordigen op internationale toernooien. Onze eerste missie in 'the road to Paris' is om een aantal boksers een selectie status te bezorgen en daarvoor dienen zij tijdens het EK bij de eerste vier van Europa, of tijdens het WK bij de eerste 8 van de Wereld, te eindigen.
Ook is er veel aandacht voor de groep die de huidige selectie in The Road to Paris opvolgt en wij zullen proberen hen aansluiting te laten vinden en heb voor te bereiden op hun toekomstige missie.

Deel dit bericht