Helaas moeten we melden dat de geplande oefendagen voor de jeugd uitgesteld moeten worden. Met het aantal aangemelde boksers kunnen we geen middag vullend programma maken. Echter, van uitstel komt geen afstel en daarom hebben we de twee geplande dagen verplaatst tot na het zomerreces. De oefendagen zullen nu plaatsvinden op zondag 20 september in Breda bij de Bredase ring en op zondag 25 oktober in Assen bij Boksvereniging Assen. Ter zijner tijd zullen we de inschrijving hiervoor opnieuw openen.

Als Bestuur van de NBB en W&E vinden wij het erg jammer dat het niet gelukt is om voor het zomerreces voor de jeugd, die al enige tijd weer voluit mag trainen, deze oefendagen te organiseren. Ook voor de KSS2, KSS3, SR/J cursisten is het erg vervelend dat nu de nog vereiste PvB’s die nog nodig waren voor het afronden van de opleidingen geen doorgang kunnen vinden. Voor de NBB is het nu ook niet mogelijk om het Corona protocol voor wedstrijden en evenementen te testen.

Ondanks de lastige tijden wensen wij iedereen een fijne zomervakantie en tot september als het nieuwe boksseizoen weer start!

Namens de W&E

Deel dit bericht