Ondernemend Utrecht ontmoet elkaar op de Grand Finals van de vierde editie van het Brecheisen Business Boxing. Op dinsdag 3 december 2019 nemen ruim twintig directeuren uit de regio het tegen elkaar op in de boksring, na een intensief trainingstraject van drie maanden. Het boksgala vindt plaats in Studio A12 in Bunnik, aanvang 18:30 uur.

Brecheisen business boxing

Ondernemers uit de regio Utrecht hebben zich de afgelopen maanden in het zweet gewerkt tijdens de bokstrainingen voorafgaand aan de wedstrijd. Het business-boks-concept – georganiseerd door Studio A12 (BHG) en De Nederlandse Boksbond – blijkt na drie edities onverhinderd populair. Al meer dan zestig ondernemers gingen de deelnemers van dit jaar namelijk al voor en stapten in een uitverkochte zaal de ring in om het, onder toeziend oog van het publiek, op te nemen tegen een gelijkgestelde ondernemer. Ray Martin, ringspeaker van het eerste uur, zorgt ook dit jaar weer voor de professionele presentatie en aankondiging van de boksers.

A real American Diner

Sinds vorig jaar krijgt het boksevent een thema. Dit jaar wordt Studio A12 omgetoverd tot ‘a real American Diner’. Mede-organisator Roos Verkerk: “In Amerika is immers het ‘white collar boxing’ (boksen en netwerken) ooit begonnen. Het netwerken en ontmoeten van nieuwe relaties wordt dit jaar extra gestimuleerd door bijvoorbeeld gesprekskaartjes en een centrale bar. Uiteraard blijft de ring het middelpunt van de avond, dat is waar het allemaal gebeurt.” Bedrijven en organisaties kunnen een VIP tafel of VIP staanplaats reserveren waar zij hun relaties voor kunnen uitnodigen. Beide tickets zijn inclusief dranken en borrel bites gedurende de avond. Tickets zijn nog verkrijgbaar via: www.business-boxing.nl/tickets.

Brecheisen business boxing 2
Brecheisen business boxing 3
Brecheisen business boxing 4

Captains of industry

Wie doen er allemaal mee? Onder de ondernemers zijn dit jaar horecaondernemer Jan van der Grift van Mammoni en marketingman Mathijs Heijting van Brands Love People. “Het is geweldig om te zien hoe zo’n diverse groep ondernemers in drie maanden van vrijwillige afmatting nader tot elkaar komt. Dit jaar zijn boksende ondernemers van verschillende niveaus toegelaten. Dit gaat ongetwijfeld een prachtige dynamiek geven tijdens de Grand Finals!”, aldus Verkerk. Wat de ondernemers drijft? “Trainen met een doel, een stok achter de deur en de rush naar ondernemen uit je comfortzone zijn de meest gehoorde motieven”, weet Verkerk. Mark Driessen van Driessen Smaakvermaak is gek op eten maar moet daardoor opletten: “Naast al het lekkere eten is het belangrijk om fit en gezond mijn bedrijf te runnen.” Debby Hartman van Hit2BFit ziet het concept als een traject om haar innerchamp te ontdekken.

Een uitzondering op de deelnemers dit jaar is Jorrit Eijbersen, oud wethouder van Bunnik en inmiddels wethouder van gemeente Gooise Meren. “Het is een geweldige ervaring! Ik verwacht overigens dat ik het buitengewoon slecht ga doen, want ik ben zeker geen vechterstype, wel qua karakter, maar niet fysiek. Ik denk heel beurs te worden”, lacht hij. Het belooft een spannende strijd te worden met boksende wethouders en fanatieke ondernemers. “En het levert onvergetelijke herinneringen op”, sluit Eijbersen af.

Meer informatie is te vinden op: www.business-boxing.nl.

Brecheisen Business Boxing, https://business-boxing.nl/
Deel dit bericht