Voor het eerst in de geschiedenis komen de World Police & Fire Games (WPFG) naar Nederland! Met maar liefst 10.000 deelnemers uit 70 landen en 63 sporten, verdeeld over 30 locaties in Nederland, is Rotterdam het kloppend hart van dit internationale event.

WPFG Rotterdam voorbereiding

Van 22 tot en met 31 juli 2022 ontmoeten Brandweer, Politie, Douane en de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) elkaar en werken ze samen tijdens dit grootse breedtesportevenement.

Boksen kan natuurlijk niet ontbreken en staat van maandag 25 juli t/m vrijdag 29 juli op het programma. Het boksen zal met militaire precisie worden begeleid met ondersteuning van de krijgsmachtonderdelen Marine (Korps Mariniers), Landmacht, Marechaussee en onder aanvoering van de Nederlandse Boksbond.

Binnen de WPFG is boksen ongekend populair en er zal een tribune worden gebouwd voor zo´n 10.000 bezoekers. Er zullen ook maatschappelijke thema's voorafgaand en aansluitend aan het event worden toegevoegd. Niet alleen clinics voor de verschillende diensten, maar ook zullen er clinics zijn voor de jeugd en minderheidsgroeperingen.

Deel dit bericht