Vrouwenboksen in Europa is nog altijd aan het groeien. Vrouwelijke boksers van over het gehele continent zetten keer op keer schitterende performances neer in de ring en trekken steeds meer fans aan. Om deze trend te bevorderen hebben de Passion for Boxing en Women’s Commissions van de European Boxing Confederation (EUBC) een video challenge in het leven geroepen waarbij de persoonlijke verhalen van vrouwelijke boksers worden verteld in dynamisch format en met waardevolle context: Green light for women´s boxing!

Vrouwelijke boksers uit Europa worden uitgenodigd om 60 seconde durende video´s te maken die laten zien hoe ze de waarde van het boksen omarmen en promoten. Dit mag in elke creatieve vorm. Tijdens de training, wedstrijd, tijdens de dagelijkse routine of juist tijdens een rustdag. Vooral erg leuk, of juist heel serieus en intrigerend. Het is jouw persoonlijke verhaal, dus vertel het op jouw manier!

De vier kernwaarden in deze challenge zijn uitmuntendheid, respect, teamwork en inclusiviteit. Kies er één, of meerdere, en laat jouw creatieve kant je boxing skills complimenteren! Dit is een kans om de wereld te laten zien waarom je doet wat je doet, en waarom anderen er ook alles aan moeten doen om hun dromen na te streven!

Details

 • Datum: 15 mei - 15 juni 2021
 • Bekendmaking winnaars: 18 juni 2021
 • Platform: Instagram
 • Video: 30-60 seconde durende Instagram video, met vaste grafische elementen (Greenhill logo). Gebruik voor het begin van je video de ¨Challenge starting frame¨ die onderaan deze pagina te downloaden is. Als eindbeeld kan je een van de andere foto´s gebruiken waarin de kernwaarden wordt afgebeeld. Gebruik indien nodig copyright muziek.
 • Hashtags: #GreenLight4WomensBoxing #GreenHillSports #EUBC #Passion4Boxing
 • Tag en volg: @passion4boxing.commission & @greenhillsport
 • Andere richtlijnen: Gebruik ofwel een GreenHill boksuitrusting, of boksuitrusting zonder zichtbaar merk.
 • Jury: De Jury is een panel van vijf experts bestaande uit een vertegenwoordiger van de Women’s Commission, een vertegenwoordiger van de Passion of Boxing Commission, een prominente vrouwelijke bokser, een vrouwelijke scheidsrechter én een vertegenwoordiger van GreenHill Sports.
 • Punten: De jury zal punten geven voor het video script en de kracht van de boodschap (0-15), visuele esthetiek (0-10) en populariteit van de video (0-5, minimum van 50 likes). De video met de meeste punten van alle vijf de juryleden wint!
 • Prijzen:
  • 1e plaats: 1000 euro winkeltegoed voor GreenHill Sports
  • 2e plaats: 500 euro winkeltegoed voor GreenHill Sports
  • 3e plaats: 200 euro winkeltegoed voor GreenHill Sports

Daarnaast biedt GreenHill Sports gedurende de hele challenge een kortingscode van 20% op alle boksuitrusting. Gebruik hiervoor de volgende code bij het online afrekenen: #GreenLight4Women’sBoxing

Maak zoveel video´s als je wil en doe mee!

Veel succes en plezier bij het creatieve proces!

CHALLENGE-STARTING-FRAME-1.1.png
545,3 KB · Image · 01 jun. 2021
VALUE-INCLUSIVENESS.png
668,5 KB · Image · 01 jun. 2021
VALUE-TEAMWORK.png
673,3 KB · Image · 01 jun. 2021
VALUE-RESPECT.png
670,6 KB · Image · 01 jun. 2021
VALUE-EXCELLENCE.png
670,9 KB · Image · 01 jun. 2021
Download alle bestanden
Zip
Deel dit bericht