Het zoeken naar de balans tussen training, voeding en rust is bij iedere sporter, sportploeg en selectie natuurlijk aan de orde. Het trainerscollectief (W)EET WAT JE DOET geeft trainingen over hoe topsporters op een gezonde manier het maximale uit zichzelf kunnen halen!

weet wat je doet

De trainers binnen het collectief kennen die zoektocht in de topsport uit eigen ervaring en delen die lessen graag met andere sporters, trainers, coaches, staf, bestuur en/of ouders. De groepstrainingen zijn ontwikkeld in samenwerking met sportdiƫtisten, sportpsychologen en sportartsen. Voor iedere bokser, coach, trainer, ouder en begeleider is de juiste kennis over gezond presteren onmisbaar! In de (W)eet wat je doet training gaan sporters samen met hun team-, selectie-, of ploeggenoten actief aan de slag en krijgen ze praktische handvatten voor het bereiken van een topprestatie op een gezonde manier.

Het trainerscollectief is benieuwd naar het topsportklimaat binnen de Nederlandse Boksbond en heeft om die reden een vragenlijst ontwikkeld om de behoefte aan begeleiding op het gebied van gezond presteren onder boksers te polsen.
Deze vragenlijst is gericht op (wedstrijd) boksers. Mocht je als trainer, ouder, verzorger of anderszins begeleider vragen hebben met betrekking tot (W)EET WAT JE DOET, neem dan contact op met initiatiefneemster Lisa de Vilder, via: lisadevilder@gmail.com.

Klik hier om de vragenlijst te openen.

Deel dit bericht