Deze week verscheen de biografie ‘De man die bleef staan’, over het bijzondere leven van onze nationale bokslegende Rudi Lubbers. Rudi, door de Nederlandse Boksbond benoemd tot Bondsridder, stelt samen met Noblesse Uitgevers drie door Rudi gesigneerde boeken beschikbaar voor de boksfans in Nederland.

Rudi lubbers banner 2
Rudi lubbers biografie

Om kans te maken op een van deze boeken vragen we je om in een mailbericht aan te geven waarom jij het boek graag wilt hebben. Hierbij mag je ook iemand anders nomineren waarvan jij vindt dat die het boek verdiend.

Dus ben jij iemand of ken jij iemand die geïnspireerd en gemotiveerd wil worden door het bijzondere verhaal van Rudi? En zijn verhaal ontdekken om ook onder alle omstandigheden te blijven staan?

Stuur dan je verhaal (of het verhaal van degene die je nomineert) voor 7 februari aanstaande naar info@boksen.nl.

Het verhaal mag een anekdote over Rudi zijn, een (boks)ervaring die je met Rudi hebt meegemaakt of de reden waarom jij graag door zijn boek gemotiveerd wilt worden.

Net als bij het boksen worden alle inzendingen door een professionele jury beoordeeld, waaronder uiteraard Rudi Lubbers zelf. Half februari worden de winnaars bekend gemaakt. Zij krijgen dit unieke en door Rudi getekende boek toegestuurd.

Kun je niet wachten en wil je het boek meteen bestellen? Ga dan naar:

https://www.noblesseuitgevers.nl/product/rudi-lubbers-de-man-die-bleef-staan/

Rudi lubbers banner
Deel dit bericht