Yamato Gym in Weesp heeft zich aangesloten als erkend bokscentrum bij de Nederlandse Boksbond. Yamato Gym is een uiterst veelzijdig vechtsportcentrum. Naast sporten als Kickboksen, Jujutsu en Cross Training is nu ook boksen toegevoegd aan deze Gym.

Yamato Gym

Eric van Looijen is rijks-erkend Leraar Martial Arts (KSS4) in de disciplines Kickboksen, Braziliaans Jiu-Jitsu en het Mixed Martial Arts. Yamato Gym werd opgericht in 2001 en sinds die tijd is het geleid door Eric van Looijen.

Yamato Gym staat bekend om haar gemoedelijke atmosfeer en haar aansprekende manier van lesgeven. Op het lesrooster staan aparte groepslessen voor: voor de jeugd, de little champs (3-5 jaar), kids (6-11 jaar), junioren (12-18 jaar), en voor volwassenen. Voor iedereen is er een geschikte sportactiviteit!

Het zijn de super enthousiaste instructeurs die tijdens de lessen de sporters inspireren, uitdagen en motiveren om zich helemaal uit te leven. De instructeurs helpen de leden bij hun ontwikkeling door steeds weer prikkelende informatie te geven over trainingen en technieken.

Door de komst van bokstrainer Ronald Ballema is de populariteit van boksen verder toegenomen. Het eerste combi event staat al gepland op vrijdag 25 maart a.s. Hiervoor is Yamato Gym nog op zoek naar starters en B-klasse boksers welke willen uitkomen op hun eerste combi vechtsport event.

Meer informatie over Yamato Gym vind je terug op deze website.

Deel dit bericht