20 maart 2022 – 12:00

Contactpersoon:
Said Bettah
BBG Boxingclub
info@bbg-boxing.nl
06-24566036

Beste sportvrienden en liefhebbers van THE ART OF SELF DEFENSE,

Op zondag 20 maart 2022 organiseert Bettah Boxing Gym (BBG Boxingclub) samen met boks vereniging Haagse Directe, een nationale boks evenement. Bij dit evenement zal jeugd uit diverse delen van het land deelnemen.

Tijdens deze mogelijkheid waar de Haagse jeugd uit o.a. De Schilderswijk en andere delen van de stad zich kan meten met leeftijdgenoten uit de rest van Nederland. Daarbij kunnen deze jongeren boks ervaring opdoen, zich ontwikkelen en dit kan motiverend werken voor leeftijdsgenoten. Tot slot is het doel van dit evenement en de samenwerking met Haagse Directe en Boksteam Nicolaas uit Rijswijk om de bokssport in de Haagse regio een positieve boost te geven, ervaring op te doen zodat onze regio in de toekomst met andere grote steden mee kan doen om grote prijzen. We hopen dan ook dat er in de toekomst een bokser uit de regio Haaglanden mee kan gaan doen aan bijvoorbeeld de Olympische Spelen in 2024 van Parijs of 2028 in Los Angeles.

Het programma bestaat uit verschillende inspirerende bokswedstrijden met jongeren uit diverse achtergronden. Ook zullen er diverse veteranen uit het boksen hun verhaal komen doen.

De programmering/ matchmaking is in samenwerking met de Haagse Directe opgezet.

De organisatie van dit evenement gebeurt in samenwerking met de Gemeente Den haag en de Nederlandse Boksbond.

Tevens is dit evenement mede mogelijk gemaakt door verschillende ondernemers en organisaties uit o.a. de Schilderswijk zoals; Scooter070, Fishkings, GSM Tent, Haags Troc, Rif Reizen, ABFIAD-groep, verhuisbedrijf Direct.

Wat: Boksen terug op Haagse bodem

Wanneer: Zondag 20 maart 2022

Inloop: 12:30 – 13:00 uur

Programma: 13:30 – 16:00 uur

Locatie: Sportcomplex Houtzagerij Rubensstraat 41 Den haag

Kosten: 10€

Samen brengen we onze jongeren aan de TOP.

Met Sportieve Groet,

Said Bettah,

BBG Boxingclub

Organisator
BBG Boxingclub

Boksen-poster-r25-PDF.pdf
163,0 KB · Pdf · 02 mrt. 2022

Locatie
Rubensstraat 41, 2526 PD Den Haag, Nederland
Routebeschrijving