Gelukkig willen er steeds meer mensen lid worden van de Boksbond. Voor de aanmelding van nieuwe persoonlijke leden is er een formulier terug te vinden op onze website. Dit formulier is hier terug te vinden. Ook als wedstrijdbokser kan je jezelf inschrijven. Het juiste formulier hiervoor kan hier vinden en invullen.

Om het aanmeldproces zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen, vind je in dit artikel een aantal aandachtspunten en tips. Zo weet je precies welke informatie je moet verzamelen, voordat je tot aanmelding over kunt gaan. De checklist ziet er als volgt uit:

  • Naast al je persoonlijke gegevens, kun je gevraagd worden om een pasfoto mee te sturen. Bijvoorbeeld als je wedstrijdbokser bent. Zorg ervoor dat je gezicht op de foto goed zichtbaar is en dat de foto van voldoende resolutie is.
  • Als je nog geen 18 bent heb je goedkeuring van je ouders nodig om je aan te melden als lid van de Boksbond. Deze goedkeuring kan bestaan uit het meesturen van een handtekening van je ouders als bijlage bij je aanmelding.

Als het formulier volledig is ingevuld en alle bijlagen zijn conform specificatie aangeleverd, zal je aanmelding normaal gesproken binnen vijf werkdagen door ons verwerkt worden.

Volgende week volgt een volgende update over onze weg naar perfectie!

Deel dit bericht