Wedstrijdsport

Wil je wedstrijden gaan boksen, maar heb je nog geen wedstrijdlicentie en startboekje? Meld je dan hier aan.

De kosten voor de jaarlijkse licentie bedragen:

  • Wedstrijdlicentie Elite (vanaf 19 jaar) € 60,- per kalenderjaar
  • Wedstrijdlicentie jeugd (t/m 18 jaar) € 40,- per kalenderjaar
    Let op: het formulier toestemmingsverklaring minderjarige wedstrijdbokser (onderaan deze pagina te downloaden) dient ingevuld en ondertekend te worden door een ouder/voogd en bij de aanvraag ingediend te worden.

Je kunt voor een of meerdere nieuwe wedstrijdboksers in een keer de licenties aanvragen. Zorg dat je voor elke bokser de gevraagde documenten bij de hand hebt.

Trainers die voor de nieuwe wedstrijdboksers een licentie en boekje moeten aanvragen kunnen dat via onderstaand formulier doen en het totaalbedrag in een keer afrekenen. De bedragen worden op basis van de leeftijd van de bokser(s) automatisch berekend.

Wil je een wedstrijdlicentie en startboekje aanvragen voor het volgend kalenderjaar? Geef dan op het formulier aan voor welk jaar je de licentie wilt aanvragen.

Startboekjes worden wekelijks op donderdag door het bondsbureau aangemaakt en per post naar het opgegeven bokscentrum gestuurd.

Let op: betaling via iDeal!

Heb je al een licentie?

Voor wedstrijdboksers die al een licentie hebben moet de verlenging via de pagina verlengen licentie wedstrijdbokser worden geregeld.

Startboekje tijdens een wedstrijd vergeten?
Ben je vergeten om jouw startboekje na afloop van de wedstrijd bij de wedstrijdadministratie af te halen? Neem dan contact op met het bondsbureau. Als wij jouw startboekje van de wedstrijdadministratie hebben ontvangen, zullen wij het boekje vervolgens per post naar jouw bokscentrum sturen. Wij zullen hiervoor verzendkosten in rekening brengen.

Toestemmingsverklaring-ouders_voogd-minderjarige-wedstrijdbokser.pdf
199,3 KB · Pdf · 25 mrt. 2024

AANMELDEN NIEUWE WEDSTRIJDBOKSER

Gegevens bokser 1
Verplicht indien je actief bent geweest in andere vechtsporten