Beste sportvrienden,

Graag wil ik jullie mede namens mijn vrouw Bea hartelijk danken voor de geweldige afscheidsreceptie in het ABCC-gebouw te Apeldoorn. Het was erg fijn om met zoveel sporters, coaches, bestuurders en andere sportvrienden te mogen terugblikken op een 40 jaar lange reis door boksland.

Extra fijn om dit te kunnen doen met sportvrienden uit binnen- en buitenland in een voor ons allen zo belangrijke plek, de boksvereniging. Dank voor alle warme woorden en mooie herinneringen. Dank ook voor de vele kaarten, bloemen en cadeaus die ik mocht ontvangen.

Ik kijk terug op een geweldige reis als clubtrainer met veel sporters en als bondscoach van nationale selecties. Nogmaals dank aan alle sporters die ik mocht begeleiden of mede mocht begeleiden, nationaal en internationaal. Dank aan coaches, bestuurders, medische staf, de pers, NOC*NSF, Nationaal sportcentrum Papendal, Team Eindhoven Box Cup, Gladiatoren aan de maas/World Port Boxing, de Nederlandse boksbond, de Duitse Boksbond en bovenal mijn boksers bij prachtige clubs als Muscular Arnhem, ABCC Apeldoorn, VBC Velbert voor het vertrouwen en de fijne samenwerking.

Nogmaals dank!

En alle goeds voor de toekomst.

Sportieve groet, Bea en Hennie van Bemmel
De enige weg naar succes is samen werken.

Deel dit bericht