Afgelopen oktober werd de laatste cursus tot Boksfitinstructeur afgesloten. Vanwege het succes en de enthousiaste geluiden over de cursus is er nu nog één laatste opleiding gepland voor dit jaar: verdeeld over twee cursusdagen wordt je opgeleid tot Boksfitinstructeur.

Nog steeds is er een stijgende populariteit van boksfit lessen waar te nemen en elke fitnessclub heeft wel één of meerdere (groeps)lessen op het rooster staan. Naast deze invulling van het lessenaanbod raken hierdoor steeds meer mensen bekend met de bokssport.

Ben jij als instructeur werkzaam in een fitness- of sportcentrum, ben je personal trainer of sportdocent in het onderwijs en wil je graag boksen of elementen uit het boksen zoals padstraining en bokszaktraining aan jouw programma toevoegen? Of gebruik je boksen al in jouw lessen en trainingen, maar wil je de juiste technieken aangeleerd krijgen?

Schrijf je dan in voor de nieuwe opleiding tot Boksfitinstructeur!

Je wordt opgeleid door een internationaal gecertificeerde bokstrainer en ontvangt na afloop een door de Nederlandse Boksbond erkend certificaat.

Details:

  • cursusdag 1: donderdag 3 december 2020
  • cursusdag 2: donderdag 17 december 2020
  • Locatie: The Colosseum Gym, Labradordreef 10, 3565 AN Utrecht

Voor meer informatie en inschrijven: Boksfitinstructeur

Deel dit bericht