Het NK Boksen 2020, dat aankomend weekend plaatsvindt in het World Trade Center in Rotterdam, belooft een waar spektakel te worden. Het is een evenement waar niet alleen alle boksfans aandacht aan schenken, ook zijn de verslaggevers van NOS Sport aanwezig. Zij doen verslag van de finaledag op zondag 2 februari.

NOS sport
N Kbeurs

De NOS maakt ook dit jaar weer een verslag van het NK dat dit jaar bijzonder interessant is. Enerzijds vanwege het feit dat dit één van de meetmomenten is voor de Boksbond om te bepalen wie er in de verschillende gewichtsklassen worden uitgezonden naar het in maart 2020 in Londen te houden Europese Kwalificatie-toernooi voor de later dit jaar te houden Olympische Spelen in Tokyo, anderzijds vanwege het feit dat de Boksbond dit jaar ook professionals toelaat tot het NK. Daarbij is er tijdens dit NK ook voor het eerst een beursvloer aanwezig waar verschillende informatieve en boks-gerelateerde stands aanwezig zullen zijn.

Tot de deelnemers behoren dit jaar onder meer de leden van de nationale selectie, waaronder bronzen medaillewinnaar tijdens de European Games Minsk’2019 Enrico Lacruz, Artjom Kasparian, Max van der Pas, Delano James, Rick de Nooijer, Zakaria El-Haj en Gradus Kraus. Daarnaast doen deze editie enkele professionals mee waaronder Serginio Kanters en Gino Pedro Da Fonseca.

Het NK’2020 wordt gehouden in het World Trade Center, Beursplein 37 in Rotterdam op zaterdag 1 en zondag 2 februari a.s.

  • Aanvangstijden: zaterdag 1 februari om 14.00 uur, zondag 2 februari om 16.00 uur.
  • Op beide dagen is er vanaf één uur voor aanvang en gedurende het event de mogelijkheid tot het bezoeken van de beursvloer met stands op het gebied van innovatie en ontwikkelingen in de (boks)sport (gratis toegang in combinatie met ticket NK).

Voor parkeermogelijkheden in Rotterdam Centrum en de P+R, verwijzen wij u
graag naar: www.parkereninrotterdam.nl.

NK Boksen 2020 logo fc

Kaarten zijn nog steeds verkrijgbaar via Tickets NK Boksen 2020 nu online verkrijgbaar! voor 20,- euro (per dag). Ook zijn kaarten, indien voorradig, aan de deur verkrijgbaar voor 27,50 euro.

Deel dit bericht