19 maart 2023 – 10:00

De veiligheid van de boksers staat altijd voorop. Voor het jeugdboksen heeft de NBB daarom een aantal maatregelen ingevoerd: ‘de tien geboden van het jeugdboksen.’

De tien geboden van het jeugdboksen
Deze tien geboden zorgt ervoor dat er van de trainer bij de jeugdboksers een andere begeleiding en houding verwacht wordt dan van toepassing is bij de elite boksers.

De NBB verwacht van de trainers dat zij deze maatregelen ondersteunen bij deelname aan het jeugdboksen in competitieverband.

De tien geboden van het jeugdboksen is onlangs op de website gepubliceerd (https://www.boksen.nl/wedstrijdsport/wedstrijdreglement), maar om alle trainers zo goed mogelijk in te lichten over deze maatregelen, nodigen wij jullie uit voor een applicatie dag.

Verplichte applicatie-dag

Let op: alle assistent trainers/coaches en trainers/coaches zijn van harte welkom, maar de applicatie-dag stellen wij verplicht voor alle trainers/coaches van de NBB die jeugd wedstrijdboksers begeleiden. Zonder deelname aan deze applicatie-dag kan de NBB geen goedkeuring geven aan een bokscentrum of trainer/coach om deel te nemen aan jeugdwedstrijden.

Aanmelden
Stuur een mail naar info@boksen.nl


Locatie
Boksvereniging Assen, Vaart Z.Z. 83, 9401 GJ Assen, Nederland
Routebeschrijving