Tijdens het NK boksen zal Vera Nederlof, kunstenares en bokser, met haar kunstwerken van boksers aanwezig zijn op de Boksbeurs. Met haar werk wil Vera de kunst van het boksen laten zien. Ze maakt impressies van boksers, in alle vaart en concentratie. Het gaat haar niet om een letterlijke weergave, maar om het overbrengen van de kracht, de snelheid, het ritme, de passie en de pijn van het boksen. Als je wilt ervaren wat zij ziet, kom dan een kijkje nemen bij haar stand op de beursvloer.

Vera Nederlof

Kaarten voor het NK Boksen zijn nog verkrijgbaar via: Tickets NK Boksen 2020 nu online verkrijgbaar! voor €20,- per dag. Kaarten zijn ook, indien voorradig, verkrijgbaar aan de deur voor €27,50.

Tijdens deze eerste editie van de boksbeurs zijn verschillende boksgerelateerde aanbieders aanwezig, zoals: Maak kennis met rolstoelboksen tijdens NK 2020, Boksbeurs 2020: Cognitieve training volgens Maarten van Berlo methode, Boksbeurs 2020: Hoe fit ben jij? | FysioHolland Medicort, Boksbeurs 2020: Test jouw boks-persoonlijkheid.

Koop nu je kaarten en zorg dat je erbij bent dit weekend!

N Kbeurs
Deel dit bericht