Officiële NBB kledinglijn

Op de boksbeurs tijdens het NK 2020 is de eerste officiële kledinglijn van de Nederlandse Boksbond gepresenteerd. Deze kledinglijn is uitgevoerd in een fraaie oranje met blauwe kleurstelling en is van het merk Jako.

De NBB kledinglijn is exclusief verkrijgbaar en direct te bestellen in onze ‘eigen’ webshop nbb.clubwereld.nl.

Er zijn twee complete sets verkrijgbaar. Een trainingsset en een presentatieset / wedstrijdset. Beide sets bestaan uit een jas, lange broek, shirt/polo en een korte broek.

Trainingsset

Jas met kap
Trainingsbroek
Tshirt
Trainingsshort


Presentatieset / wedstrijdset

Presentatievest
Presentatiebroek
Poloshirt
Short

Alle NBB kleding is standaard voorzien van het logo van de Nederlandse Boksbond. Beide jassen, het T-shirt en de polo worden op de achterzijde tevens bedrukt met de blauwe tekst Nederlandse Boksbond. De bedrukking is een vast onderdeel van de NBB kledinglijn en kan niet gewijzigd of weggelaten worden.

Met uitzondering van het poloshirt is de kleding in maten voor kinderen en in maten voor volwassen te bestellen. De getoonde vanaf prijs bij een artikel is de prijs voor de kindermaten. Door het artikel te selecteren en de maat aan te geven wordt de totaalprijs zichtbaar. Alle prijzen in de shop zijn inclusief bedrukking en btw.

Kleding bestellen?

nbb.clubwereld.nl

De bestelling komt direct bij de leverancier van de kleding binnen. Je rekent je bestelling ook direct online bij deze leverancier af. De levertijd is gemiddeld een aantal dagen.