Organisatie

Bereik ons vertrouwenscontactpersoon Samira Jahouhi via: s.jahouhi.vcp@nederlandseboksbond.nl

Sammy

Even voorstellen,

Mijn naam is Samira Jahouhi, in het dagelijks leven ben ik werkzaam als mediator en bokscoach, daarnaast volg ik de master Rechtsgeleerdheid. Nadat ik een aantal jaren actief ben geweest als wedstrijdbokser heb ik me toegelegd op het geven van bokstraining. Ik heb hiervoor een opleiding afgerond bij de Boksbond. De bokssport ligt mij na aan het hart als bokser maar ook als trainer/coach.

De laatste tijd zit bokssport weer in de lift. Steeds meer mensen beoefenen “ the noble art of self defence”. De nationale en internationale prestaties van de Nederlandse boksers zijn aansprekend. De leden van de Boksbond beoefenen de bokssport van recreatief tot op olympisch niveau. Als geen ander weet ik dat een veilig en positief sportklimaat bepalend is voor de sfeer, de prestaties maar ook de uitstraling van de bokssport in het algemeen. Een veilig sportklimaat is mogelijk wanneer er aandacht wordt besteed aan preventie maar ook aan maatregelen binnen elke sportbond. De aansluiting van De Nederlandse Boksbond bij het Instituut Sportrechtspraak is daar een belangrijke stap in.

Ik ben enthousiast en gedreven om mij hiervoor in te zetten als vertrouwenscontactpersoon binnen de Nederlandse Boksbond. Je kunt mij benaderen voor vragen over of het melden van (een vermoeden van) grensoverschrijdend gedrag. Hieronder vallen alle bij Boksbond aangesloten verenigingen, sporters en begeleiders (trainers/ coaches of vrijwilligers).